Restaurace

Stavíme na lokálnosti. Domácí klobásky, grilované koleno k večeři či naše biomarmeláda k snídani? Ano, prosím.

Restaurace

Vážení hosté, přátelé a kamarádi,
dovolte mi, abych Vás co nejsrdečněji přivítal v restauraci na Ekofarmě. Za celou kariéru jako Šéfkuchař jsem měl možnost nahlédnout pod pokličku kuchyní z různých koutů světa a ty nejlepší myšlenky a nápady přivést za Vámi do Chrášťan.

V naší restauraci se snažíme propojit tradici s moderním pojetím české kuchyně. Naše menu je inspirováno bohatou historií české gastronomie, kterou však podáváme v odlehčené a svěží formě. Zaměřujeme se na kvalitní, regionální suroviny, které jsou vždy čerstvé a pečlivě vybírané.

Věříme, že dobré jídlo začíná u respektu k přírodě a poctivého přístupu ke každému kroku jeho přípravy. To, co si vypěstujeme, s láskou zpracujeme a nabídneme našim hostům. Vracíme se ke kořenům, proto sami vyrábíme klobásy a salámy podle tradičních receptur.

Naší prioritou je nejen skvělá chuť, ale také zdraví našich hostů. Ctíme přirozenost a rozumný přístup ke stravování. Ať už jde o návrat k tradičním technikám nebo svobodu v kulinářské tvorbě, v naší kuchyni má každý pokrm svůj příběh.

Josef Šíma, šéfkuchař

Tel. restaurace (rezervace, objednávka piva): +420 727 984 358

Aktuální nabídka

Stálá nabídka